Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
23. qershor 2023.

SHTËPIA E DYTË ËSHTË NDËRTUAR PËR FAMILJET E RREZIKUARA SOCIALE NGA MEDVEGJA

Beograd - Medvegjë -Ipeshkvi i Nishit Arsenije, kryetari i Komunës  Dragan Kuliq, së bashku me përfaqësuesit e organizatës humanitare Serbët për Serbët, ia dorëzuan çelësat e shtëpisë së dytë familjes Neshkoviq, e cila ka gjashtë fëmijë.

 

23. qershor 2023.

NXËNËSIT E KLASËS SË TETË PËRFUNDOJNË PROVIMET E MATURËS

Bujanoc-Beograd- Për nxënësit e klasave të teta të shkollave fillore, provimi përfundimtar përfundon sot me testim në një nga pesë lëndët për të cilat kanë zgjedhur më herët.

 

22. qershor 2023.

KONCERT I ANSAMBLIT KOMBËTAR SHQIPTAR SONTE NË SHESH

Bujanoc-Beograd- Në sheshin e qytetit do të mbahet koncerti i ansamblit kombëtar shqiptar nga Maqedonia e Veriut. Koncerti fillon në orën 20:00. Ansambli do të performojë këngë dhe valle popullore  shqiptare.

21. qershor 2023.

PAKO PËR FEMIJE TË PORSALINDUR

Bujanoc-Beograd- Kryqi i Kuq gjatë kësaj jave ka shpërndarë “Pako për femije të porsalindur” nga territori i komunës së Bujanocit, të lindur në javën e Kryqit të Kuq – nga 8 deri më 15 maj të këtij viti.

20. qershor 2023.

PROVIMI PËRFUNDIMTARE PËR KLASAT E TETA

Beograd - Provimit përfundimtar do t'i nënshtrohen të gjithë nxënësit e klasave të teta të shkollave fillore më 21, 22 dhe 23 qershor 2023, si dhe të rriturit të cilët arsimin fillor e fitojnë në përputhje me ligjin që rregullon arsimin e të rriturve. Rezultatet preliminare do të shpallen më 25 qershor në shkollat ​​fillore dhe në portalin (Moja srednja škola).

 

20. qershor 2023.

PROVIMI PRANUES NË FAKULTETIN EKONOMIK NË BUJANOVC

Bujanoc-Beograd- Fakulteti Ekonomik i Suboticës, paralelja në Bujanoc dhe këtë vit siguroi 90 bursa  për gjeneratën e re të studentëve të studimeve themelore akademike. Provimi pranues është caktuar për 4 korrik në orën 10:00.

16. qershor 2023.

NDIHMË FINANCIARE PËR FËMIJËT DERI 16 VJEÇ

Beograd - Qeveria e Republikës së Serbisë miratoi Projektligjin për regjistrin e përkohshëm të nënave dhe personave të tjerë të cilëve u paguhet ndihma financiare, i cili përcakton çështjen e pagesës prej 10.000 dinarëve për secilin fëmijë që është shtetas i Serbisë dhe që ka lindur më ose pas datës 21 nëntor 2006.

14. qershor 2023.

AKSION I DHURIMIT VULLNETARE TE GJAKUT

Bujanoc-Beograd-Kryqi i Kuq i Bujanocit, në bashkëpunim me Institutin për Transfuzion të Gjakut nga Nishi, me rastin e Ditës Botërore të Dhuruesve Vullnetarë, sot në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc, nga ora 9 deri në ora 13:00, organizon kampanjë për dhurim vullnetar të gjakut.

13. qershor 2023.

Konkursi publik për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo pjesëve të mjeteve që mungojnë për financimin e programeve të interesit publik të cilat realizohen nga shoqatat me qëllim për t'i ndihmuar qytetarët 2023.

На основу члана 38. Закона о удружењима („Сл. гласник РС”, бр. 51/09, 99/11-др.закон и 44/18 - др. закон), Законa о буџету Републике Србије за 2023. годину, (“Сл. гласник РС” бр. 138/2022,)...

13. qershor 2023.

ËSHTË KRYER SHTËPIA E PARË E FAMILJES TË RREZIKUAR SOCIALE

Medvegjë - Beograd - Ka përfunduar e para nga pesë shtëpitë e planifikuara për familjet në nevojë sociale në Medvegjë.

«Претходна страна   Следећа страна»