Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
21. dhjetor 2021.

DHËNIA E DIPLOMAVE PËR 52 STUDENTË TJERË NË FAKULLTETIN EKONOMIK NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Në departamentin e Bujanocit të Fakultetit Ekonomik nga Subotica, kanë marrë diploma 52 studentë të nivelit universitar dhe master të gjeneratës së shtatë të këtij institucioni.

21. dhjetor 2021.

BASHKËPUNIMI MIDIS RTS DHE TV SPEKTRIT, SË SHPEJTI TRANSMETIMI SHQIP NË SHËRBIMIN PUBLIK

Bujanoc - Beograd - Televizioni Spektri nga Bujanoci do të prodhojë një emision dokumentar në gjuhën shqipe që do të shfaqet në Radio Televizionin Serb.

20. dhjetor 2021.

TË RINJT SHQIPTAR DHE SERBË SI SHEMBULL PËR TË MOSHURIT NË BUJANOC

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e rinj të shkollave të mesme nga Bujanoci, Blendina Hyseni dhe Bogdan Matiq, nxënës të klasës së katërt në shkollat ​​Sezai Suroi dhe Sveti Sava, aktivistë dhe kryetarë të parlamentit te nxenesve, janë shembuj të bashkëpunimit të mirë, respektimit të diversitetit dhe tejkalimit të stereotipeve që shoqërojnë një bashkësi multietnike.

20. dhjetor 2021.

MBËSHTETJE FINANCIARE PËR 50 FAMILJE ME FËMIJË ME NEVOJA TË VEÇANTA DHE MË SHUMË SE MBI 100 PRINDË TË VETËMBAJTUR

Preshevë - Beograd - 58 familje me fëmijë me nevoja të veçanta dhe 110 prindër të vetmbajtur janë përfitues të projektit të komunës së Preshevës për përkrahje financiare të këtyre dy kategorive sociale.

16. dhjetor 2021.

DREJTORI I BIBLIOTEKËS ,, EKREM XHEMAJLI : JEMI DUKE RENOVUAR DEPON, NË RADHË TJETËR KËNDI I LEXIMIT

Bujanoc-Beograd -  Kanë filluar punimet për renovimin e depos së bibliotekës “14. Nëntori” dhe plani është rregullimi i këndit  të leximit, njoftoi u.d së drejtorit  të këtij institucioni, Ekrem Xhemajli.

16. dhjetor 2021.

MARKO DHE LAZAR NË AKSION PËR FËMIJËT E BUJANOCIT

Bujanoc - Beograd - Të rinjtë vullnetarë dhe aktivistë nga Bujanoci, Marko Petkoviq dhe Llazar Llazarevski, filluan një aksion humanitar për t'i pajisur fëmijët e familjeve të rrezikuara nga gjendja sociale me pako për Vitin e Ri. Ata ftojnë të gjithë banorët e Bujanocit që t'i bashkohen aksionit.

14. dhjetor 2021.

KRYETARJA E KOMUNËS SË PRESHEVËS, ARDITA SINANI, PRITI NË ZYRËN E SAJ FËMIJËT PARASHKOLLORË DHE FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA

Preshevë - Beograd - Në prag të Vitit të Ri, kryetarja e Preshevës, Ardita Sinani, organizoi pritje për fëmijët parashkollorë dhe fëmijët me nevoja të veçanta të qendrës ditore në Preshevë.

14. dhjetor 2021.

BANJA E SIJARINËS KA MARRË QENDRËN MË MODERNE WELLNES DHE SPA

Medvegjë-Beograd Për herë të parë në Banjën e sijarinës,  do të mund të shijoni qendrën moderne të Wellness dhe spa "Sijarina spa", e cila do t'i kthejë vizitorët në kohët e Romës së lashtë me dizajnin dhe ofertat e saj.

14. dhjetor 2021.

KOMUNA E MEDVEGJËS NDIHMOI NË SHTYPJEN E ROMANIT PËR FËMIJË “TOKA MAGJIKE” E AUTORËS NGA LECI

Medvegjë-Beograd  Autorja e romanit për fëmijë, Marija Ivanoviq, e cila jeton dhe punon në Lecë si nënë  vet-ushqyese e një vajze të vogël, guxoi t'ia plotësonte dëshirën e bijës dhe të shkruante diçka që nuk mund ta lexonte askund.

14. dhjetor 2021.

ME GJITHË ZEMËR PËR FËMIJËT E MEDVEGJËS, AKSION I MBLEDHJES SË DHURATAVE

Medvegjë- Beograd  Redaksia e Radio “Gllas”, Dioqeza Ortodokse e Nishit, u ka dërguar ftesë të gjithë njerëzve humanë që t’i bashkohen aksionit të grumbullimit të ndihmave për fëmijët nga Medvegja.

«Претходна страна   Следећа страна»