Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
9. shtator 2020.

ËSHTË VAZHDUAR AFATI PËR STIMUJT IPARD

Për shkak të situatës aktuale epidemiologjike dhe interesit të madh të përdoruesve, afati i fundit për dorëzimin e aplikacioneve në përputhje me Thirrjen e Parë Publike për Aplikime për miratimin e projektit...

9. shtator 2020.

RRUGA BUJANOC-SHTËRPCE NGA MJETET E INVESTIMEVE AMERIKANE

Bujanoc, Vrajë - Zorana Mihajloviq, ministre teknike e ndërtimit, trafikut dhe infrastrukturës në Qeverinë e Republikës së Serbisë, bëri me dije mundësinë e ndërtimit të autostradës Bujanoc - Shtërpcë...

9. shtator 2020.

ËSHTË MBAJTUR TAKIMI I SHËRBIMEVE INSPEKTUESE DHE PRONARËVE TË OBJEKTEVE HOTELERIKE NË RRETHIN E JABLLANICËS

Medvegja, Leskoc - Një takim u mbajt të hënën, 7 shtator, në Rrethin Administrativ të Jabllanicës, ku morën pjesë kreu i rrethit, shefi i Departamentit për Mbikëqyrjen Sanitare, përfaqësues të inspektimeve komunale dhe milicisë komunale...

«Претходна страна