Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
28. prill 2020.

KONKURSI SHPËRBLYES “MAGJIA NË DUART E ARSIMTARËVE” (AFATI: 31 MAJ 2020)

NALED dhe Organizata për Zhvillimin e Sipërmarrjes së Karrierës dhe Rinisë “Connecting”, në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Entin për Avansimin e Arsimit...

28. prill 2020.

BIBLIOTEKA NË LESKOC KA SHPALLUR FOTO-KONKURS “ME LIBËR KUNDËR KORONËS” (AFATI: 22 MAJ 2020)

Si mund të ndihmojë libri me epideminë e virusit dhe izolimit të koronës? Qytetarët mund të ilustrojnë idetë e tyre me një foto dhe t'i dërgojnë në konkursin fotografik të Bibliotekës Kombëtare "Radoje Domanoviq" në Leskoc. Fotografitë më të mira do të dokumentohen dhe ruhen në arkivin e Bibliotekës, dhe konkursi do të jetë i hapur deri më 22 maj.

28. prill 2020.

GARONI ONLINE

Aplikimi për konkursin TITAN dhe Dilema Etike është në proces, dhe për shkak të situatës së re, afati i aplikimit është zgjatur! Nxitoni dhe merrni pjesë në këto gara në internet!

28. prill 2020.

HAPEN TREGJET EDHE NË MEDVEGJË, PA CALL CENTER GJATË KOHËS SË ORËS POLICORE

Medvegjë – Shtabi Komunal i Menaxhimit të Sitatës së Jashtëzakonshme i Medvegjës, në bazë të një vlerësimi të situatës aktuale epidemiologjike në komunën e Medvegjës, urdhëroi në një seancë të hapin të gjitha tregjet e gjelbërta në territorin e kësaj komune, duke iu nënshtruar masave të nevojshme, për të parandaluar përhapjen e virusit COVID-19.

27. prill 2020.

“SHTËPIA NGA ZEMRA"ARRITI NË SHTËPINË E NJË FAMILJEJE ME DHJETË FËMIJË NË MEDVEGJË

Medvegjë -Një shtëpi e re do të fillojë të ndërtohet brenda dhjetë ditësh për një familje nga fshati Retkocer afër Medvegjës që po jeton në kushte të vështira dhe ka dymbëdhjetë anëtarë, përfshirë dhjetë fëmijë, kjo u premtua pasi ministri i punës, punësimit, çështjeve veterane...

27. prill 2020.

MIRËMBAJTJA E HIGJIENËS PUBLIKE NË BUJANOC

Bujanoc - Drejtorati për investime dhe zhvillim   me ndihmën e ekipit "Komunalia", përdor rrugë të zbrazëta gjatë gjatë orës policore për të ruajtur pastërtinë dhe pastruar rrugët dhe sipërfaqet në qytet.

27. prill 2020.

IVANOVIQ: KEMI SHPËRNDARË 600 PAKO DHE 100 THASË MIELL NGA BUXHETI DHE DONACIONET TJERA

Medvegjë – Goran Ivanoviq, nënkryetari i Komunës së Medvegjës i cili gjithashtu drejtoi Shtabin për Situata të Jashtëzakonshme tha se 600 pako humanitare dhe 100 thasë miell  janë shpërndarë në territorin e komunës së Medvegjës të cilat janë financuar nga buxheti lokal.

27. prill 2020.

QEVERIA E REPUBLIKËS SË SERBISË: NGA SOT, LEHTËSIMI SHTESË NGA MASAT TË GJENDJES SË JASHTËZAKONSHME

Beograd-Qeveria e Republikës së Serbisë ka marrë një vendim për lehtësimin e masave të marra për të parandaluar përhapjen e sëmundjes infektive COVID-19.

27. prill 2020.

UDHËZUES PËR SHKOLLAT: DREJT NJË AMBIENTI TË SIGURT DHE MBËSHTETËS SHKOLLOR

Ministria e Arsimit dhe Zhvillimit Teknologjik, në bashkëpunim me UNICEF-in  dhe Qendrën për pedagogji interaktive, ka botuar një udhëzues "Drejt një ambienti të sigurt dhe mbështetës shkollor ".

27. prill 2020.

FAQJA PËR PARASHKOLLORËT: LE TË LIDHEMI DHE TË FORCOHEMI - NË KOHËN E COVID-19

Duke u nisur nga plani operacional dhe prioritetet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik në fushën e edukimit dhe edukimit parashkollor me qëllim të ruajtjes dhe mbrojtjes së shëndetit, mbështetjes së mirëqenies së fëmijëve dhe familjeve si dhe mbështetje zhvillimi...

«Претходна страна   Следећа страна»