Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
7. dhjetor 2018.

IAESTE SERBIA – PRAKTIKA PROFESIONALE JASHTË VENDIN PËR VITIN 2019 – KONKURSI PËR STUDENTË NGA TË GJITHA UNIVERSITET NË SERBI

Organizata e pavarur dhe jofitimprurëse për shkëmbimin e studentëve IAESTE Serbia ka shpallur konkurs për praktikë profesionale dhe trajnimin jashtë vendit në vitin 2019.

7. dhjetor 2018.

TRUPI KOORDINUES KA DORËZUAR NË MEDVEGJË KONTRATAT PËR BURSË PËR NXËNËSIT E SHKOLLAVE TË MESME

Medvegjë - Nxënësit e shkollave të mesme në Medvegjë, 63 prej 80 të cilëve u paraqitën në konkurs, do të marrin bursë prej 6000 dinarë në muaj për nëntë muajt e ardhshëm. Ata morën bursat në konkursin e këtij viti të Shërbimit të Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

7. dhjetor 2018.

JANË ELEMINUAR MINAT E MBETURA NË DOBROSIN TË BUJANOCIT

Bujanoc - Katër lokacione në territorin e Bujanocit të dyshuara për mina të mbetura, në brezin drejt vijës administrative, tani janë të sigurta. Qendra për Deminim ka përfunduar projektet për këtë vit. Pastrimi në terren u financua nga qeveritë e Serbisë, Shteteve të Bashkuara dhe Koresë së Jugut.

6. dhjetor 2018.

ËSHTË HAPUR KONKURSI I DYTË I ZYRËS RAJONALE PËR BASHKËPUNIM TË RINJËVE (RYCO) PËR FINANCIMIN E PROJEKTEVE (AFATI 25.01.2019)

Më 3 dhjetor 2018, Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor (RYCO) shpalli konkursin e dytë projekte për organizatat e shoqërisë civile dhe shkollat e mesme nga gjashtë nënshkruesit e Marrëveshjes për Themelimin e Zyrës Rajonale për Bashkëpunim Rinor, që përfshin edhe Serbinë.

6. dhjetor 2018.

UN WOMEN SERBIA: FTESË NË KUADËR TË PROGRAMIT RAJONAL “STOP DHUNËS NDAJ GRAVE: ZBATIMI I NORMAVE, NDRYSHIMI I NDËRGJEGJËSISË”

UN Women Serbia fton organizatat e shoqërisë civile të grave nga Serbia që të aplikojnë për një thirrje për propozime në kuadër të një programi rajonal "Stop dhunës kundër grave: zbatimi i normave, ndryshimi i vetëdijes" i cili zbatohet në Ballkanin Perëndimor dhe në Turqi, në periudhën prej shkurtit të v.2017 deri në janar v.2020.

6. dhjetor 2018.

FORCIMI I INTEGRIMEVE TË UE-SË NË SERBI, MAQEDONI DHE MAL TË ZI (AFATI:31.12.2018)

Fondi Ballkanik për Demokraci i Fondit Marshall Gjeramn të SHBA-së dhe Ambasada Mbretërore Norvegjeze në Beograd hapi thirrjen "Forcimi i Integrimit në BE" me synimin për të kontribuar në procesin e reformës dhe perspektivën e anëtarësimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian.

5. dhjetor 2018.

KONKURSI SHPËRBLYES “DITARI EUROPIAN 2018/2019”

Pas përfundimit të suksesshëm të konkursit në vitin shkollor të mëparshëm në kuadër të "Ditarit Europian", Delegacioni i Bashkimit Evropian në Republikën e Serbisë fton studentët e shkollave të mesme të aplikojnë për një konkurs të ri shpërbyes për vepra kreative dhe inovative! 

5. dhjetor 2018.

FTESË PËR MEDIA - 05.12.2018.

Ju ftojmë të merrni pjesë më 06 dhjetor, në ditën e enjte, në ora 12 dhe 30 minuta, në Shtëpinë e Kulturës në Medvegjë, në dorëzimin e bursave për nxënësit e shkollave të mesme. Në konkursin e Shërbimit të Trupit Koordinues për ndarjen e bursave për nxënësit e shkollave të mesme në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë...

4. dhjetor 2018.

FORCIMI I BASHKËSIVE LOKALE PËR PËRFSHIRJEN E ROMËVE – FTESË PËR DORËZIMIN E PROJEKTEVE

Konferenca e Përhershme e Qyteteve dhe Komunave - Asociacioni i Qyteteve dhe Bashkive të Serbisë ka shpallur ftesë për dorëzimin për propozim projekteve në kuadrin e Programit "Mbështetja e BE-së për Përfshirjen e Romëve - Fuqizimi i Komuniteteve Lokale për Përfshirjen e Romëve"...

«Претходна страна   Следећа страна»