Hyrja /
Arkiva e lajmeve
                   
2. shtator 2009.

PAJISJE SHKOLLORE FALAS PËR NXËNËSIT E KLASËVE TË PARA NË PRESHEVË, BUJANOC DHE MEDVEGJË

Kryetari i Trupit Koordinues për Serbinë jugore Milan Markoviq, në ditën e parë shkollore nxënësve të klasëve të para në Bujanoc dhe Preshevë u ka shpërndarë falas çanta dhe mjete shkollore. Në Preshevë 600 nxënës kanë marrë komplete falas kurse në Bujanoc 630 nxënës. Vlera e këtij donacioni për këto dy komuna kapë sumën prej 500.00 dinarësh.

1. shtator 2009.

01.09.2009

KRIZA EKONOMIKE NUK DO TË NDIKOJË NË REALIZIMIN E PROJEKTEVE NË 40 KOMUNAT MË TË PAZHVILLUARA BOJNIK – Ministresha e planit Nacional investiv Verica Kalanoviq deklaroi dje ne Bojnik se kriza ekonomike nuk do të ndikojë në realizimin e projekteve në 40 komunat më të pazhvilluara të Serbisë, mirëpo komunat duhet  të kenë kujdesë në mënyrën e përpunimit të projekteve. Sipas fjalëve të saj, egziston problemi i madh që, jo vetëm komunat e pazhvilluara por edhe disa qytete tjera dorëzojnë projekte me dokumentacione të pakompletuara.

«Претходна страна