Arkiva e lajmeve
                   

11. shtatore 2008.

11. shtator 2008.

Organizata joqeveritare Qendra per demokraci dhe zhvillim te jugut te Serbise dhe Agjensioni Regjional informativ JUGPRESS organizojne tribunen ne te cilen behet fjale per Jugun e Serbise dhe Kosoven.
Tribuna do te mbahet te enjten me 11 shtatore ne ora 13,00 ne Press Qendren ne Bujanoc.
Ne tribune do te marin pjese Dushan Spasojeviq, nenkryetare i Trupit Koordinues njeherit edhe sekretar ne Ministrine e Mbrojtjes, Martin Brooks kryeshef i i OSBE-se zyra ne Bujanoc, Shaip Kamberi kryetare i komunes se Bujanocit dhe Sllobodan Drashkoviq kryetare i komunes se Medvegjes.
Moderatore i ketij manifestimi eshte Lilana Stojanoviq redaktore JUGpress-it.
Ky eshte emisioni i pare i serise se emisioneve te cilat do te mbahen ne gjashte muajt e ardhshem ne Bujanoc dhe Leskoc tema e te cilave do te jete Jugu i Serbise dhe Kosova. Tribunat do te mbahen njehere ne muaj ne keto dy qytete.
Kete projekt e perkrahe Ambasada e Britanise se Madhe.