Arkiva e lajmeve
                   

22. tetore. 2008

22. tetor 2008.

NDARJA E NDIHMAVE NGA MINISTRIA E BUJQESISE KOMUNAVE PRESHEVE, BUJANOC DHE MEDVEGJE

GRURE
Bujanoc: 120 familjeve
Presheve: 80 familjeve
Medvegje: 40 familjeve

PERIME
Bujanoc: 250 pakete
Presheve: 180 pakete
Medvegje: 70 pakete

ELB
Bujanoc: 10 familjeve
Presheve: 6 familjeve
Medvegje: 4 familjeve