Arkiva e lajmeve
                   

ZIJAH SOKOLLIQ NË BUJANOC

30. tetor 2014.

Shfaqja „Dhuna nuk ka justifikim“, është dhënë dje në Shtëpinë e Kulturës „Vuka Karaxhiq“, në Bujanoc.

Autor i ksaj shfaqje është aktori i njohur Zijah Sokolloviq, ndërsa dramaturg Selma Parisi.

Shfaqja „Dhuna nuk ka justifikim“, është shpallur ndër projektet më të mira në Unionin Europian në parandalimin e kriminalitetit dhe dhunës në familje, në kongresin e vendeve anëtare të UE-së për parandalimin e kriminalitetit.

Këtë shfaqje deri më tani e kanë shikuar 2.000 të rinjë në tërë Serbinë, ndërsa tekstin për këtë shfaqje është shkruar në bashkëpunim me psikologët dhe punëtorët socialë.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues