Arkiva e lajmeve
                   

URIMET ME RASTIN E KURBAN BAJRAMIT

16. tetor 2013.

Të nderuar,

Në emrin e Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, dhe në emrin tim personal, me rastin e festës së Kurban-Bajramit, të gjithë besimtarve musliman i  dërgoj urimet më të sinqerta duke ju dëshiruar që këtë festë të madhe ta festoni në paqë dhe me shëndet të mirë, si dhe të ju sjell harmoni, mirëkuptim të ndërsjellt dhe tolerancë.

Me urimet më të sinqerta, me rrespekt

URIME FESTA E KURBAN BAJRAMIT


KRYETARI
Prof.dr Zoran Stankoviq    

Në Beograd,
16.10.2013.