Arkiva e lajmeve
                   

TURNIRI FINAL NË VOLEJBOLL

21. qershor 2010.

Në suaza të projektit multietnik ,,Shkolla e volejbollit’’ të cilin finansiarisht e përkrahë Trupi Koordinues i Qeverisë së Republiës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, vikendin e kaluar është mbajtur turnir në volejboll. Në këtë turnir kanë marrë pjesë më tepër se 60 fëmijë të cilët janë pjesëtarë të shkollës së volejbollit në Bujanoc. Këtijë turniri ju kanë bashkangjitë edhe fëmijët e shkollës së volejbollit ,,Panda’’ nga Vranja. Ata kanë garuar në konkurencën e pionierëve, kadetëve dhe të seniorëve.

Të gjithë pjesëmarrësve të këtijë projekti ,,Shkolla e vojejbollit’’, me anë të së cilit popullarizohet ky sport, u janë  shpërndarë maica me logon e Trupit Koordinues dhe KV ,,Junior’’.