Arkiva e lajmeve
                   

TRUPI KOORDINUES E MBËSHTETË AKSIONIN E DHËNIES SË GJAKUT ТЕЛ

22. dhjetor 2009.

Organizata themelore e dhënësve vullnetarë të gjakut të administratës Policore së Vranjës, më 22 dhjetorë në stacionin Policorë në Preshevë, ka organizuar aksionin e dhënies vullnetare të gjakut. Me këtë rastë janë mbledhur 86 njësi të gjakut. Këtë aksion e kanë ndërmarrë zyrtarët policorë nga e gjithë administrata policore e Vranjës, anëtarët e Trupit Koordinues, pjesëtarët e policisë kufitare, Zhandarmerisë, BIA-së, Ushtrisë Serbe dhe qytetarët. Gjatë vitit 2009 janë organizuar 12 aksione të dhënies vullnetare të gjakut ku janë grumbulluar 1116 njësi të gjakut.