Arkiva e lajmeve
                   

TEATRI I PRESHEVËS I GATSHËM PËR PREMIERËN “MARATONA”

27. tetor 2017.

Preshevë – Aktorët e teatrit profesional të Preshevës, me të madhe janë duke e përgaditur premierën e shfaqjes Maratonisiti, transmeton presheva.com.

Shfaqja  e këtij teatri të sapo themeluar do të shfaqet në kuadër të festivalit “Ditët e Komedisë Shqiptare”, i cili fillon më 13 nëntor.

Drejtori i teatrit Kastriot Saqipi thotë se ndjehet i privilegjuar që është pjesë e këtij projekti.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues