Arkiva e lajmeve
                   

TAKIMI I STANKOVIQIT ME SHEFIN E MISIONIT TË OSBE-SË NË SERBI

12. mars 2021.

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat e Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq dhe Shefi i Misionit të OSBE-së në Serbi, Ambasadori Jan Bratu, diskutuan çështjet më të rëndësishme në lidhje me jugun e Serbisë, iniciativa të përbashkëta, prioritete dhe për vazhdimin e bashkëpunimit të mirë ndërmjet Trupit Koordinues dhe Misionit të OSBE-së në Serbi.

Kryetari i Trupit Koordinues, Stankoviq dhe Ambasadori Bratu konfirmuan gatishmërinë e tyre për Trupin Koordinues dhe Misionin e OSBE-së që të vazhdojnë të punojnë me përkushtim në përmirësimin e kushteve të jetesës së qytetarëve të tre komunave.

Burimi: Trupi Koordinues