Arkiva e lajmeve
                   

SUKSESE TË REJA TË SHKOLLËS SË MUZIKËS

11. maj 2023.

Bujanoc - Beograd - Orkestra e shkollës së muzikës fitoi çmimin e parë në Festivalin e 66-të të Shkollave të muzikës dhe baletit të Serbisë në Baçka Pallankë. Gjithashtu, në kategorinë e solistëve, Sofija Nakiq dhe Aleksa Peshiq fituan çmimin e parë, ndërsa Mateja Trajkoviq dhe Emilija Trajkoviq fituan çmimin e dytë dhe të tretë.

Shkolla u rendit me 88 pikë në renditjen e përgjithshme.

Burimi: Bujanovacke, Shërbimi  Trupit koordinues

 

homescontents