Arkiva e lajmeve
                   

STANKOVIQ NË BUJANOC NË NDARJEN E MJETEVE TË PAKTHYESHME EU PRO

21. shkurt 2019.

Zoran Stankoviq, kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë do të merr pjesë të premten më 22 shkurt, me ftesën të EU PRO, në ndarjen e çertifikatave për mjetet e pakthyeshme në kuadër të Ftesës Publike të EU PRO-s për dorëzimin e projekteve për blerjen dhe vendosjen e shërbimeve për sipërmarrësit dhe mikro kompanitë dhe ato të vogla.

Ngjarja do të mbahet në amfiteatrin e Paraleles së Fakultetit Ekonomik të Suboticës në Bujanoc, me fillim në ora 12.

Kryetari i Trupit Koordinues do të marrë pjesë në manifestim si mysafir dhe nuk janë të parapara deklaratat për media.

Burimi: Trupi Koordinues