Arkiva e lajmeve
                   

SHOQATA E GAZETARËVE E SERBISË (UNS): TRAJNIM PËR GAZETARË DHE PROFESIONISTË MEDIAL

25. tetor 2019.

Ministria e Integrimit Evropian, Delegacioni i Bashkimit Evropian dhe Projekti për Dukshmërinë dhe Komunikimin i mbështetjes së BE-së në Serbi organizojnë trajnime për gazetarët dhe profesionistët e mediave "BE për ju - në programin IPA, ndihmën e BE për Serbinë dhe si të merrni një projekt të suksesshëm mediatik".

Qëllimi i trajnimit, i cili do të organizohet në bashkëpunim me Asociacionin e Gazetarëve të Serbisë, është të sjellë për profesionistët e mediave faktet më të rëndësishme për programin IPA dhe dukshmërinë e ndihmës së BE-së në vend.

Të trajnuarit do të marrin udhëzime për të shkruar projekte të suksesshme mediatike sipas standardeve të BE-së.

Aplikimi për pjesëmarrje në trajnim duhet të dërgohet me e-mail deri të enjten, më 31 tetor në

pc@uns.org.rs, me CV të shkurtër profesionale dhe informacione të kontaktit.

Trajnimi do të mbahet në Qendrën e Shtypit të UNS, Knez Mihailova nr. 6 / III, Beograd.

Të gjithë pjesëmarrësit e trajnimit jashtë Beogradit do t`i paguhen shpenzimet e udhëtimit (biletat e autobusëve dhe trenave).

Informacione më të hollësishme mbi trajnimet mund të gjenden në

 http://presscentar.uns.org.rs/announcements/3318/trening-za-novinare-i-medijske-profesionalce-eu-za-tebe--o-ipa-programu-pomoci-eu-srbiji-i-kako-do-uspesnog-medijskog-projekta.html

Burimi: Dijalog.net dhe Trupi Koordinues