Arkiva e lajmeve
                   

SHKOLLA PA PAGESË E GJUHËS SERBE (Video)

6. gusht 2013.

Shërbimi i trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës Sërbisë për komunën e Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjës me mbështetjen e Ambasadës së Britanisë Madhe, dhe këtë vit organizon shkollën e gjuhës serbe pa pagesë. Të gjithë të interesuarit për orët e gjuhës serbe nga komunat e Bujanocit dhe Preshevës mund të regjistrohen personalisht në zyrat e Shërbimit:

 

 

 

Në Bujanoc : rruga Karagjorgje Petroviq 115, në numrin e telefonit 017 654 601 ose në email-in office@kt.gov.rs

Në Preshevë: rruga Sava Kovaqeviq numër 12, në numrin e telefonit 017 660 843 ose në email-in office@kt.gov.rs

Afati për regjistrim është deri  19.09.2013.

Aplikacionin në gjuhën serbe mund ta merrni këtu

Aplikacionin në gjuhës shqipe  mund ta merrni këtu