Arkiva e lajmeve
                   

SHKOLLA E FUTBOLLIT NË MEDVEGJË

23. korrik 2010.

Klubi futbollistik ,,Jabllanica’’ me mbështetjen e Trupit koordinuers të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë ka themeluar shkollën e futbollit në të cilën marrin pjesë të rinjët nga komuna e Medvegjës. Që nga formimi i shkollës së futbollit, në prill të vitit 2010, KF,, Jabllanica’’ dhe frekuentuesit e sajë kanë pasur katër ndeshje miqësore dhe kanë marrë pjesë në një turnir. Në të gjitha ndeshjet e zhvilluara KF ,,Jabllanica’’ ka pasur suksese të shkëlqyeshme.

Shkolla e futbollit ,,Jabllanica’’ ka për qëllim që të tërhjek numër sa më të madh të  rinisë dhe t’i inkurajoj që kohën e tyre të lirë ta kalojnë në mënyrë sa më të mirë, përmes sportit, punës ekipore, shoqërimit dhe lojës.