Arkiva e lajmeve
                   

SHKA “SOKO”: KONCERTI PËR VIT TË RI TË PREMTEN

13. dhjetor 2016.

Bujanoc – SHKA “Soko”, do të kryej aktivitetet e veta për këtë vit me koncertin tradicional për Vitin e Ri.

Shoqërimi me adhuruesit e valleve dhe këngëve popullore janë paralajmruar për 16 dhjetor, në ora 19, në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës “Vuk Karaxhiq”, në Bujanoc.

„Shoqërimi me bashkëqytetarët dhe gjithë mysafirët tjerë të dashur të cilët duan që të kënaqen në valet popullore i kemi filluar në vitin 2013, kur edhe kemi filluar të punojmë. Koncertet e Vitit të Ri tani kanë kaluar në traditë, gjë që ishte edhe dëshira jonë. Presim, si edhe në dy vitet e kaluara të mbushet salla, me audiencë të gëzueshme dhe atmosferën e paharrueshme festive”, ka thënë Nenad Mitiq, kryetari i SHKA “Soko”.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues