Arkiva e lajmeve
                   

RREGULLOHET PARKU DHE RIPRTRIHET GJELBËRIMI NË BUJANOC

29. mars 2023.

Bujanoc-Beograd - Për rregullimin dhe gjelbrimin e parkut të qytetit, qyteti nga Ministria e ruajtjes së mjedisit mori2.5 milion dinar.

Komuna ka konkuruar me projektin për rregullimin dhe gjelbrimin e parkut në qytet për cka për pos mjeteve nga ministria nga buxheti do të ndahen edhe 630.000 dinar.

Nga komuna na bëjnë me dije se projekti përfundon kah fundi i vitit.

Burimi: Bujanovacke,Shërbimi i Trupit koordinues