Arkiva e lajmeve
                   

REZULTATET E PROJEKTIT MBI SHËNDETIN REPRODUKTIV TË ROMËVE

24. maj 2011.

Rezultatet e projektit trivjeçar ,,Pjesëmarrja e shërbimeve shëndetësore me të cilat trajtohen organet seksuale dhe reproduktuese të grave dhe të rinjëve- refugjatët Romë në jugun e Sërbis“ janë prezantuar dje në hotelin e Beogradit ,,M’’.

Është fjala për projektin që veç tri vite ,,Care Serbia’’ në bashkpunim me Ministrin e shëndetit dhe organizatave partnere e ka zhvilluar në komunat e Bujanocit, Vrajës dhe Leskocit.