Arkiva e lajmeve
                   

PUNËTORIA ONLIKE: LIRIMI NGA TVSH-A (AFATI: 21 KORRIK 2020)

16. korrik 2020.

Aplikimet janë hapur për punëtorinë e re në internet të Qendrës së Burimeve, ku do të flasin për përjashtimin e TVSH-së.

1. Cilat dokumente kërkohen për përjashtimin e TVSH-së?

2. Si të plotësoni formularin?

3. Sa kërkohet pagesa paraprake e përjashtimit të TVSH-së?

Do të merrni përgjigjet e këtyre dhe të gjitha pyetjeve të tjera që ju interesojnë të mërkurën, 22 korrik në orën 12.

Aplikimet janë të hapura deri të martën, 21 korrik, në orën 12.

Formulari i aplikimit për pjesëmarrje në punëtori është në dispozicion në

https://gradjanske.civicatalyst.org/PDV

Punëtoria do të mbahet përmes platformës Zoom, dhe të gjithë pjesëmarrësit do të marrin një lidhje për të hyrë në punëtori pas mbylljes së regjistrimit, në 21 korrik.

Burimi: Resurs Qendra dhe Trupi Koordinues