Arkiva e lajmeve
                   

PIJET NGA PRESHEVA EDHE NË IZRAEL – KOMPANIA “FLUIDI” ZGJËRON TREGUN EKSPORTUES

26. qershor 2017.

Preshevë – Pas shumë shteteve europiane, Lindjes së Mesme dhe Amerikës, pijet e kompanisë preshevare “Fluidi”, tani më shiten edhe në tregun e Izraelit, shkruan portali www.titulli.com, ndërsa transmeton Vranjske Info.

„Qëllimi ynë është rritja e prodhimit dhe rritja e përhershme e formës së eksportit”, thuhet në komunikatën e kompanisë “Fluidi” nga Presheva.

Burimi: Titulli, Info Vrajske dhe Trupi Koordinues