Arkiva e lajmeve
                   

PERSONELI ARSIMOR HUMAN NGA SHF “JABLLANICA E EPËRME” NË MEDVEGJË

29. mars 2019.

Medvegjë - Tetë familje nga komuna e Medvegjës ka marrë rroba, këpucë, ushqim, lodra dhe produkte të higjienës, në kuadër të aksionit humanitar të organizuar nga shkolla fillore "Jabllanica e Epërme" nga Medvegja.

"Në këtë mënyrë, kemi dashur të ndihmojmë personat më të pambrojtur, si dhe familjet me më shumë fëmijë, por gjithashtu t'i tregojmë fëmijëve se ne duhet gjithmonë të ndihmojmë njëri-tjetrin. Faleminderit të gjithëve që morën pjesë dhe kontribuuan për të bërë disa që të buzëqeshin”, tha personeli i kësaj shkolle.  

Fushata për mbledhjen e ndihmës zgjati nga 18 mars deri më 22 mars, dhe kushdo që donte ose mundte, ka vendosur gjësendet në kuti në koridorin e shkollës.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues