Arkiva e lajmeve
                   

PËRKRAHJA E MBRETËRISË SË NORVEGJISË PËR MINISTRINË E PUNËVE TË BRENDSHME TË REPUBLIKËS SË SERBISË

25. nëntor 2019.

Si pjesë e projektit mbështetës të Mbretërisë së Norvegjisë Ministrisë së Brendshme të Republikës së Serbisë, Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbimet e Projektit (UNOPS) ka lëshuar thirrje për Propozime për rinovimin e njësive të paraburgimit në shtatë stacione policie në Serbinë jugore, lindore dhe perëndimore.

Afati i fundit për dorëzimin e ofertave është 2 dhjetor 2019.

Informacione të mëtejshme dhe dokumentacionin e projektit janë në dispozicion nëhttps://www.norveskazavas.org.rs/cir/ktext/poziv-za-dostavljanje-ponuda-radovi-na-renoviranju-pritvorskih-jedinica-u-sedam-policijskih-stanica-u-juznoj-istocnoj-i-zapadnoj-srbiji-radni-paket-3-projekat-podrska-kraljevine-1

Burimi: Norvegjia për Ju dhe Trupi Koordinues