Arkiva e lajmeve
                   

PËR KËNDET E LOJRAVE TË FËMIJËVE 3,4 MILIONË DINARË

25. shkurt 2019.

Medvegjë - Në institucionin e arsimit parashkollor "Rinia" në Medvegjë janë duke u finalizuar punën për ndërtimin e këndit të lojërave për fëmijë. Ministria pa portofol për këtë qëllim ka ndarë 3.480.000 dinarë në kuadër të projektit "Punojmë për një të ardhme më të mirë për fëmijët".

Projekti i rindërtimit të këtij këndi bëhet në kuadër të mbështetjes së zbatimit të masave të politikës popullsisë në Republikën e Serbisë, ku komuna e Medvegjës është bashkë-financuar dhe zbatuar -  masën e harmonizimit të punës dhe prindërimit.

Një pjesë e oborrit prapa çerdhes do të rregullohet për grupin më të ri, me elemente të përshtatura për moshën e tyre, ndërsa pjesa e përparme e ndërtesës përmban një fushë me gola të vogla për futboll, carousel, luhatëse dhe një shtëpi të verës.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues