Arkiva e lajmeve
                   

PARAQITJA PËR STUDIME NË FAKULTETIN EKONOMIK NË BUJANOC

27. qershor 2019.

Bujanoc – Brucoshat e ardhshëm që duan të regjistrohen në Departamentin e Bujanocit e Fakultetit Ekonomik nga Subotica mund të aplikojnë deri ditën e enjte (27 qershor), me të cilën arrijnë të drejtën për t`iu nënshtruar provimit pranues më 3 korrik.

Në Paralelen në Bujanoc ka vend ​​për 90 studentë në vitin e parë të studimeve universitare, të gjitha të regjistruar do të jenë arsimohen nga buxheti i shtetit.

Specifiteti i Paraleles së Bujanocit është reflektuar edhe në faktin se për të gjithë studentët e ardhshëm për të studiuar sipas programi studimor Ekonomi Ndërkombëtare dhe Europiane dhe Biznes, i cili nuk është në dispozicion në Suboticë dhe Novi Sad.

Për kandidatët provimit pranues mund të zgjedhin dy prej pesë subjekteve dhe ato janë bazat e  ekonomisë, ekonomia e biznesit, matematika, filozofia me logjikën dhe informatika.

Hyrja e freshmen e ri është planifikuar për në 9 korrik.

Regjistrimi i brocushave është caktuar për 9 korrik.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues