Arkiva e lajmeve
                   

PAN TEATRI NË TEATRIN E BUJANOCIT

10. qershor 2019.

Bujanoc - Me dy shfaqje në dy ditë, Teatri Pan nga Beogradi ka impresionuar audiencën teatrore në Bujanoc, ndërsa organizaori Teatri Amator i Bujanocit (BAP) paralajmron shfaqje të reja të tupave teatral nga  e gjithë Serbia, por edhe premierën e saj.

Pas ditës së parë  për shfaqjen "Ç'janë duan djemët/vajzat" kishin marrë simpatinë dhe kritikat më pozitive nga dashamirët e tetarit në Bujanoc, anëtarët e Pan Teatrit të Beogradit kanë impresuaonuar edhe audiencën më të re me shfaqjen “Derrkuci i guximshëm” e krijuar sipas tekstit Miodrag Milovanovës.

"Unë mendoj se të dy shfaqjet ishin të mira dhe publiku u kënaq. Të moshuarit janë në gjendje për të parë se si profesionistë të bëjë atë, dhe fëmijët kanë reaguar në mënyrë të mrekullueshme duke djekur ngjarjet në skenë, "tha menaxheri i BAP, Ljubisha Çoloviq.

Çoloviq tha se bujanocasit mund të shohin edhe shumë shfaqje nga trupat e njohura të teatrit, dhe theksoi se aktorët e teatrit në krye me atë, gjithashtu janë duke punuar në një shfaqje të re.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues