Arkiva e lajmeve
                   

PAGFAT NË LESKOC DHE NË RRETHIN E JABLLANICËS MË TË LARTA PËR 7,8 %

30. mars 2016.

Leskoc – Pagat në neto në gjatë vetqeverisjet lokale në territorin e Rrethit të Jabllanicës, në muajin shkurt kanë qenë më të lartë për 7,8 përqind për dallim nga muaji janar, në të cilën është shënuar rënie e madhe.

Sipas të dhënave statistikore, në Leskoc paga mesatare ishte 33.718 mijë dinarë, në Bojnik 31.388, në Vllasotincë 31.153, në Leban 31.165 dhe në Cërna Travë 31.101 dinarë.

Paga mesatare ende është më e madhe në komunën e Medvegjës – 41.101 dinarë, përshak të pranimit të minatorëve në minierën “Lece”, e cila mesatarisht sillet 40.000 dinarë.

Ndryshe, mesatarja e pagës në muajin shkurt në Serbi ishte 44.450 dinarë.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues