Arkiva e lajmeve
                   

PACIJENTËT NGA SLOVENIJA DHE MAQEDONIA

5. maj 2011.

Banja e Bujanocës – Spitali special për rehabilitim në banjën e Bujanocës nga fillimi i vitit ka investuar 3,4 milion dinar në rekonstruimin e kapacitetëve egzistuese. Çmimi i qëndrimit njëditor në banjën e Bujanocit, që nënkupton akomodimin (fjetjen), ushqimin dhe katër terapi, kushton 2.200 dinar.
Në banjën e Bujanocës vijnë pacijent nga e tër Sërbija, por edhe nga Slovenija dhe Maqedonia. Nga 219  shtretër, sa i ka stacionari, në funksion momentalisht janë 190.