Arkiva e lajmeve
                   

NXËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE ”BRANKO RADICEVIQ” NGA BUJANOCI MARRIN PJESË NË PUNËTORIN KREATIVE NË BUGARI

27. mars 2023.

Bujanoc - Beograd - Nxënësit e shkollës fillore "Branko Radiçeviq" udhëtuan sot me mësuesit e tyre për në Bullgari, ku me bashkëmoshatarët e tyre në Razgrad do të ndjekin punëtori krijuese në matematikë, ekologji dhe art. Udhëtimi realizohet në kuadër të projektit Erasmus+ “Steam powered Education”. Nxënësit do të kenë mundësinë të përmirësojnë njohuritë e tyre përmes pjesëmarrjes në punëtori kreative në fushën e matematikës, si dhe ekologjisë dhe artit.

Burimi: Bujanovacke,Shërbim i Trupit koordinues