Arkiva e lajmeve
                   

NXËNËSIT E SHF “BRANKO RADIÇEVIQ” PËR SHOKËT EMIGRANTË

18. dhjetor 2017.

Bujanoc – Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Emigrantëve, shkolla fillore “Branko Radiçeviq”, sot në Sheshin Karagjorgje në Bujanoc do të vendos shtandin e madh humanitar.

Në të pjesëmarrësit e kësaj shkolle do të shesin kartolinat dhe zbukurimet e vitit të ri, sëbashku me moshatarët e tyre nga Organi i Përkohshmë i Qendrës për Emigrantë, i kanë bërë në punëtoritë kreative.

Nga shkolla ftojnë të gjithë që të vizitojnë këtë shtand ekspozues dhe shitës dhe kështu ofron përkrahje këtij institucioni edukativo-arsimor dhe nxënësve tij.

Fillimi i shitjes së kartolinave dhe zbukurimeve për vitin e ri është paralajmruar për në ora 10:30.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues