Arkiva e lajmeve
                   

NJË MIJË MASKA PËR MEDVEGJË

29. prill 2020.

Medvegjë -Kompania “Dundee Precious Metals” i dorëzoi 1000 maska mbrojtëse të ripërdorshme komunës së Medvegjës.

Nga numri i përgjithshëm i maskave të dhuruara, 500 ishin të destinuara për shtëpinë e shëndetit në Medvegjë, 100 për Tulare, 200 për vetëqeverisjen lokale, 200 për institucionet komunale të Medvegjës, si dhe për për Gjykatën për Kundërvajtje në Leskovc-dega në Medvegjë ,Zyrën e Punësimit dhe Zyrën e Sigurimeve Shëndetësore.

Donacioni u dorëzua nga punonjësit e kompanisë “Dundee Precious Metals”, ndërsa dorëzimi u bë në zyrën e Kryetarit të Komunës së Medvegjës.

Me këtë rast, kryetari Nebojsha Arsiq falënderoi në emër të të gjithë atyre që do të përdorindonacionet  dhe theksoi se kemi një bashkëpunim të mirë me këtë kompani  dhe se ky bashkëpunim do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues