Arkiva e lajmeve
                   

NGA BUXHETI I KOMUNËS SË MEDVEGJËS 4,6 MILION PËR BUJQËSI

22. dhjetor 2015.

Medvegjë – Komuna e Medvegjës ka miratuar 4,6 milion dinarë ndihmë për prodhuesit e regjistruar bujqësor.

Mjetet e inkurajimit në fushën e investimit janë të dedikuara për 105 përdorues në vlerë të përgjitshme prej 4.451.924,61 dinarëve.

Përkrahjen në emër të inkurajimit të riprodhimit kanë fituar 47 prodhues bujqësor të regjistruar, ndërsa nga buxheti i komunës do të marrin gjithsej 234.000 dinarë.

Burimi: Danas dhe Trupi Koordinues