Arkiva e lajmeve
                   

NËNËTORI ËSHTË MUAJI I DUHUR PËR PROMOVIMIN E DUHUR

1. nëntor 2019.

OJQ-ja "Iniciativat Qytetare" njoftoi derën e hapur "Vegla falas për promovimin online" e cila do të mbahet më 5 nëntor 2019. Teodora Zahiroviq, menaxher PR për Nismat e Qytetarëve, ka këshilla se si ta çoni organizatën tuaj në formën më të mirë në internet në formën më të mirë online.

Shoqatat në përgjithësi punojnë me shkopinj dhe litarë, që do të thotë që ju duhet të rrokulliseni në mënyra të ndryshme për të gjetur dizajn të mirë, ide krijuese dhe mjete praktike gjatë punës.

Ekipi i Nismave të Qytetarëve ka veçuar vendet më të rëndësishme për ju për të rritur dukshmërinë e punës suaj.

Regjistrohuni për Dyer të Hapur këtë muaj dhe mësoni se si të kurseni kohë dhe para me promovime me aplikacione të thjeshta dhe falas.

Mund të paraqiteni në https://gradjanske.civicatalyst.org/otvorena_vrata

Burimi: Iniciativat e Qytetarëve dhe Trupi Koordinues