Arkiva e lajmeve
                   

NEDA DHE LENA NGA BUJANOCI SHKËLQYEN NË GARAT E PIJANISTËVE TË RINJ

15. maj 2023.

Bujanoc-Beograd- Neda Stojanoviq i Lena Tasiq pjesëmarrësit e shkollës së muzikës janë shpërblyer në garat ndërkombtare të pijanistëve të rinjë të mbajtur më 14 maj në Vrajë.

Neda Stojanoviq nxënësja e klasës së dytë ka fituar vendin e parë ndërsa nxënësja e klasës së parë ka fituar vendin e dytë.

Burimi: Bujanovacke, Shërbimi i Trupit koordinues

 

homescontents