Arkiva e lajmeve
                   

Në Ushtrinë e Sërbis të gjithë janë të mirseardhur

10. prill 2012.

Bujanoc -  Ministri i mbrojtjes Dragan Shutanovac tha gjatë vizitës në bazën “Jug” afër Bujanocit, që Ministria e mbrojtjes dhe e Ushtrisë Sërbis, nuk i ndan njerzit në fe, në etnicitet dhe në përkatësi tjera, kush do që dëshiron të jetë antar i ushtrisë është i mirseardhur.

“Ata të cilët e rrespektojn shtetin e Sërbis dhe i plotësojn kushtet munden me qenë antarë të Ushtris së Sërbis, kjo vlen edhe për të rinjtë e nacionaliteti shqiptar”, theksoi Shutanovci.

Shutanovci tregoj se për paga dhe për shpenzime operative në teritorin e Bujanocit ushtria në vit ndan 900 milion dinar. Ai shtoi se për paga ndahen 643 milion dinarë, kurse për shpenzimet operative 260 milion dinarë. "Pa këto para komuna e  Bujanocit do të jetë zonë e rrënuar," tha ministri.