Arkiva e lajmeve
                   

NË MEDVEGJË ËSHTË MBAJTUR TURNEU NDËRKOMBËTAR I KARATESË

10. qershor 2019.

Medvegjë – Pesëmbëdhjeti me rradhë, turneu ndërkombëtar i karatesë "Jablanica Open 2019" u mbajt në sallën sportive në Medvegjë. Vendin e parë e morri klubi i Vrajës Feniks, vendi i dytë u mor nga karatistët nga Pukovca, dhe vendi i tretë ishte Federata e Sporit të Karatesë nga Bosilegradi.

Ekzistojnë 170 konkurrentë dhe 22 skuadra nga rrethet e Jabllanicës dhe Pçinjës, si dhe ekipe nga Bullgaria dhe Maqedonia.

Organizatorët e garës janë klubi i karatesë "Jablanica Medvegja", me mbështetjen e komunës dhe Federatës së Sportit Medvegja.

Burimi: Jugpress dhe Trupi Koordinues