Arkiva e lajmeve
                   

NDIHMA TË REJA “BIVODA”

23. maj 2014.

“Bivoda” e Bujanocit e ka drejtuar shleperin e tretë me ndihmë ujë në amballazh, popullit në hapsirat e vërshuara në Sërbi.

Dejan Gjelliq, drejtor i “Bivodës”, thotë që e gjithë sasia e ujit të ambalazhuar që fabrika deri më tash ka dhuruar është 65.500 litra në ambalazh prej dy dhe gjashtë litra. 

“Shleperi i pare është dërguar në Svilajinac, i dyti dhe i treti janë drejtuar në Qendrën për situate të jashzakonshme në Beograd. 90 përqind të prodhimeve tona kanë shkuar për bamirësi nëpërmes kompanis dhe qytetarve nga rrethi i Pçinjës të cilët e kanë mbledhur mallin, deri sa një pjesë e vogël e mallit që e kemi prodhur ka shkuar në shitje”, ka thënë Gjelliq.

Gjelliqi ka thënë deri të premtën, prej se Qeveria e Sërbisë ka paraqitur situatën e jashzakonshme, fabrika punon në tre ndrrime.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues