Arkiva e lajmeve
                   

MIRMBAJTJA E DEPONIS

20. shkurt 2012.

Bujanoc – Ministria e mjedisit jetsor edhe planit hapsinor i ka ndarë komunës së Bujanocit 12.600.000 dinarë për blerjen e kamionëve për të mledhur mbeturinat, si dhe një  askavator për mirmbajtjen e deponis së qytetit. Vitin e kaluar prej kësaj Ministrie komuna e Bujanocit i ka marrë 10 milion dinarë për blerjen e kontinjerve në fshatin Tërrnoc i Madhë dhe për rehabilitimin e deponis së qytetit.

homescontents