Arkiva e lajmeve
                   

MILLKOVIQ NË KRYE TË KËSHILLIT DREJTUES TË ODËS VETERINARIKE TË SËRBISË

29. prill 2015.

Bujanoc – Miodrag Millkoviq, drejtor i stacionit veterinarik në Bujanoc, është zgjedhur kryetar i ri i Këshillit drejtues të odës veterinarike të Srbisë.

Në këtë pozitë Milkoviq është emëruar në kuvendin e 9 të Odës veterinarike të Sërbisë të mbajtur për gjatë këtij vikendi në Beograd.

Zgjedhja  për kryetar të Këshillit drejtues të kësaj shoqate të shquar është arritje  e madhe për Millkoviqin për punën e tij profesionale shumëvjecare në këtë fushë por edhe për stacionin veterinarik në Bujanoc, i cila me vite konsiderohet si më i miri në Serbi.

Burimi: OK Radio dhe Trupi koordinues