Arkiva e lajmeve
                   

“MEGAL” EKSPORTOI 60% TË PRODHIMIT

24. dhjetor 2012.

Burimi: Blic / Ndërrmarrja për prodhimin e pjesëve për nxemje (bojlerëve) “Megal” nga Bujanoci, gjatë pesë ditëve të fundit të këtij viti, në përgjithësi do të plotësojë programin e prodhimit edhe për blerësit në vend edhe jashtë vendit dhe do të transportojë edhe sasinë e fundit të  kontraktuar të bojlerëve. “Megal” relativisht shpejt, u rimëkëmb me ndihmën e kredit nga Fondi për zhvillim. Për vitin 2013 është planifikuar për 20%  më shumë prodhim.

homescontents