Arkiva e lajmeve
                   

MEDVEGJA: RRUGËT RURALE JANË KRYER NË AFAT

16. dhjetor 2016.

Medvegjë – Të gjitha punimet e filluara në rrugët lokale në Medvegjë do të kryhen në formën e plotë. Pas shumë kohëve, punimet në territorin e komunës së Medvegjës do të kryhen në vitin e njejtë kalanderik në të cilin është realizuar edhe prokurorimi.

Me këtë rast Nebojsha Arsiq, kryetari i komunës së Medvegjës tha: “Rrugët janë shumë të rëndësishme në komunën tonë. Terreni në Medvegjë është malor dhe jashtëzakonisht i kërkuar për punë, por duke iu faleminderuar përpjekjeve të realizuesëve dhe vetqeverisjes lokale punët janë kryer me sukses”.

Në periudhën e ardhshme do të punojmë në përpilimin e planit për vitin e ardhshëm. Sëpari në planifikim janë ato bashkësi lokale në vitin e kaluar kanë qenë të lëna pas dore.

Burimi: Info Qendra Jug dhe Trupi Koordinues