Arkiva e lajmeve
                   

MEDVEGJA PËRSËRI PA TREGJE EDHE PËR NJË KOHË

30. prill 2020.

Medvegjë- Shtabi Komunal për Situata të Jashtëzakonshme i komunës së Medvegjës, i cil mori një vendim para dy ditësh që caktonte hapjen e tregjeve ditën e enjte, bazuar në një vlerësim të situatës aktuale epidemiologjike në komunën e Medvegjës, sot ka urdhëruar që të  ndalohet funksionimi i të të gjitha tregjeve të gjelbërta në territorin e kësaj komune deri në një afat tjetër.

U sjellë vendim edhe që  Administrata Komunale në Departamentin e Thesarit të hapen llogari të dedikuara për pagimin e donacioneve në dinarë dhe deviza për persona fizikë dhe juridikë për të ndihmuar në luftimin kundër epidemisë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues