Arkiva e lajmeve
                   

KTHEHU ZONË, DY DITË NË KINEMA

31. janar 2017.

Bujanoc – Pas katërmbëdhjetë ditëve të shfaqjes së premierës nëpër qytetet e Serbisë të filmit vendor “Zona Zamfirova pjesa e dytë – Kthehu Zonë”,  nesër arrin edhe në Bujanoc.

Filmi do të shfaqet nga dy herë në ditë, më 1 dhe 2 shkurt, në sallën e kinamsë së Shtëpisë së Kulturës “Vuk Karaxhiq”.

Termini i parë i fillimit të projeksionit është në ora 18, ndërsa i dyti në ora 20.
Hyrja do të kushtojë 250 dinarë.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues