Arkiva e lajmeve
                   

KRYETARI I TRUPIT KOORDINUES URON PASHKËT

17. prill 2014.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, ka uruar të gjithë besimtarët të cilët festojn Pashkët me dëshirën që të festojnë me familjet dhe të afërmit në paqe, shëndet, mirëkuptim dhe rrespekt të ndërsjell.

 „Në emër të të gjithë të punsuarve në Trupin Koordinues dhe në emrin personal, ju uroj Pashkët, dhe dëshiroj që të festoni me më të dashurit tuaj në atmosferë të afrimit familjarë. Familja është themel i gjithckaje dhe ajo është rikujtim për nxitjen e vlerave morale“ ka thënë Stankoviq.

Ai ka potencuar që kjo është njëra prej rrugës që shpie drejt stabilitetit shoqërorë dhe shtetit të fortë.