Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI SHPËRBLYES – PARKU PËR SHËNDET (AFATI: 5 QERSHOR 2020)

27. maj 2020.

Info këndi i BE-së në Nish po organizon një konkurs çmimesh me rastin e Ditës Evropiane të Parkut, i cili festohet në 24 maj. Ndani me ne foto interesante, kolazhe, video nga parku juaj i preferuar dhe fitoni një çmim.

Parqet dhe zonat e mbrojtura kanë një mision të rëndësishëm për të lidhur njerëzit me natyrën. Parqet jo vetëm që mbrojnë burimet tona natyrore, por kanë edhe efekte pozitive për shëndetin. Kontakti me natyrën është thelbësor për shëndetin e njeriut, dhe në një Evropë gjithnjë e më të urbanizuar duhet të krijojmë më shumë mundësi për rrjetëzim dhe hulumtime në natyrë. Njerëzit kanë nevojë për parqe të shëndetshme!

Udhëzime për pjesëmarrje: Ju mund të merrni pjesë me fotografinë, kolazhin ose videon tuaj (kohëzgjatja maksimale një minutë) për të cilën keni të drejtat e autorit. Vendosini ato në profilet e tua të Facebook-ut, thuani cili parkim është, shënoni faqen fb të këndit të informacionit të BE-së në Nish dhe vendosni hashtags #ParkZaZdravlje dhe #EUgreenDeal. 50 pjesëmarrësit e parë në lojë do të marrin fidane lulesh si dhuratë.

Vërejtje: Prmimet mund të merren në Këndin e Informacionit të BE-së në Nish. Fituesit e çmimeve do të njoftohen në kohën e duhur për datën e marrjes.

Burimi: Iniciativa Qytetare dhe Trupi Koordinues