Arkiva e lajmeve
                   

KONKURSI PËR NDARJEN “GLOBAL NË SHTËPI” BURSA (AFATI 31.12.2017)

18. dhjetor 2017.

Bursa Global UGRAD, të cilën e ndanë Zyra për Arsimim dhe Kulturë e Ministrisë së Punëve të Jashtme e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, ofron mundësi studentëve të studimeve themelore që ta ndjekin një semestër në universitetin në SHBA.

Me këtë bursë në tërësi do të mbulohen harxhimet e qëndrimit në kolegj apo universitet gjatë semestrit. Pjesëmarrës janë nxënësit me potenciale për lider dhe të cilët kanë qëllim zhvillimin e bashkësive të tyre. Ata gjatë programit do të njohin shoqërinë dhe kulturën amerikane dhe do të ndjekin ligjeratat, ndërsa do të marrin pjesë edhe në aktivitetet dhe punëtoritë vullnetare për zhvillim profesional. Programi është i dedikuar studentëve të të gjitha fakulteteve.

Konkursi është i hapur deri 31 dhjetor 2017.

Për më shumë informata rreth programi dhe paraqitjes në program vizitoni faqen https://rs.usembassy.gov/global-undergraduate-exchange-program-201819/

Burimi: Ambasada e SHBA-së në Serbi dhe Trupi Koordinues