Arkiva e lajmeve
                   

KONKURS PUBLIK PËR BURSA STUDENTORE

16. mars 2023.

Preshevë - Beograd - Komuna e Preshevës, së bashku me Fondin për qëllime humanitare, shpall konkurs publik për bursa studentore për mbështetje financiare për të gjithë studentët në territorin e Komunës që janë në studime të rregullta në vitin akademik 2022/ 2023. dhe nota mesatare duhet të kalojë 8.00.

Studentët që dëshirojnë të aplikojnë duhet të paraqesin:

1. Vërtetim që është student me kohë të plotë (skanuar);

2. Numri i xhiro llogarisë bankare;

3. Konfirmimi i notave.

 Më shumë informacion mund të gjeni në linkun e mëposhtëm: https://presevo.rs/wp-content/uploads/2023/03/ KONKURS PUBLIK PËR BURSA STUDENTORE-2023.docx

Burimi: Komuna e Preshevës, Shërbimi i Trupit koordinues